EPOS har sat en mission igang og Dectel tilslutter sig om at fjerne det dyreste ord i erhvervslivet i dag. Ordet er “hvad”. Mens du læser dette, mister virksomheder rundt om i verden værdifuld tid og penge på grund af dårlige lydløsninger.

Hvad?

Hvad – det dyreste ord i erhvervslivet

95% af nutidens medarbejdere indrømmer, at deres koncentration og effektivitet på arbejdspladsen er negativ påvirket af lydmæssige problemer. De auditive smertepunkter i organisationer er mange og varierede, men de er også alarmerende universelle.

Rapporten ”What – The most expensive word in business; Understanding sound experiences” giver vigtig indsigt i forståelsen af lydoplevelser, der kan hjælpe dig med at være på forkant og træffe smartere beslutninger for din organisation.


  Du tilmelder dig hermed til at modtage Dectels nyhedsbrev

  Dårlig lydkvalitet koster mange penge

  Afbrydelse af lyd- og videosamarbejde koster virksomheder stort i forhold til produktivitet. Faktisk mister slutbrugere i gennemsnit 29 minutter om ugen på grund af dårlig lydkvalitet i forbindelse med telefonsamtaler. I stedet for at gå videre til den næste opgave, er medarbejdere nødt til at bruge unødvendig tid på at følge op på samtaler, de allerede har haft.

  Opnå mere med fremragende lyd

  Hos EPOS tror vi på, at enkeltpersoner og teams kan opnå mere, præstere bedre og øge produktiviteten med fremragende lyd. De rigtige audioværktøjer og -teknologier giver professionelle over hele verden mulighed for at frigøre deres potentiale.

  ADAPT-linjen – Arbejd på din måde’

  ADAPT-linjen er en serie af alsidige audioløsninger, der fungerer på din måde. Sørg for fejlfri virksomhedsopkald og øg din koncentration med headsets, der tilbyder Hybrid Adaptive ANC og optimerer musikoplevelser, mens du arbejder.

  IMPACT-linjen – Når tale er vigtigt

  Sørg for fremragende kundeoplevelser med en række førsteklasses audioværktøjer for optimal komfort, nem opkaldshåndtering og fyldig, naturlig lyd. Pålidelige, intelligente teknologier bortfiltrerer uønsket støj, forbedrer lyden og øger din effektivitet.

  EXPAND-linjen – problemfri samarbejde

  EXPAND-linjen er en førsteklasses serie af samarbejdsværktøjer til professionelle, der kræver en problemfri teamwork-oplevelse – uanset placering. Klassens bedste stemmegengivelse betyder, at alle i rummet kan høres tydeligt, så møder bliver mere effektive og produktive.

  MENU