Langt mere end et opkald!

Hos Dectel tilbyder vi jer en ganske unik serviceaftale. Med den kan I dedikere jeres tid til det, der er vigtigst for jeres virksomhed – mens vi i mellemtiden implementerer og optimerer jeres valgte headsetløsning eller møderumsudstyr.
Dectel Serviceaftalen rummer en lang række muligheder – og vi skræddersyr selvfølgelig serviceaftalen, således at den dækker netop jeres specifikke behov.

 

Med Dectels Serviceaftale får du:

Gratis test af headset eller møderumsudstyr
Det er vores ambition, at kvalitet og funktion netop passer til jeres behov. Vi giver jer derfor mulighed for at teste de headsets eller det møderumsudstyr, I har valgt – inden I beslutter jer endeligt.

Levering
Vi har vores eget lager, således at vi kan sikre vores kunder en hurtig dag-til-dag levering.

Opsætning af headsetløsning og møderumsudstyr
Vores serviceteknikker installerer og tilpasser jeres valgte headset eller møderumsudstyr, så det bliver så let og enkelt som muligt for dig.

Hurtig on-site fejlretning
Skulle der opstå fejl på jeres headsets eller møderumsudstyr, tilbyder vi at komme ud enten samme dag eller senest den efterfølgende hverdag og få udstyret til at virke igen. Skal udstyret til reparation, får I erstatningsudstyr i reparationsperioden.

Telefon- og remote support
Med vores support får I en hurtig og effektiv løsning, hvis der skulle opstå problemer i forbindelse med funktionssvigt, justeringer eller opsætning af udstyr efter flytning. Kan vi umiddelbart ikke løse problemet over telefonen eller via remote, kører vi selvfølgelig ud til jer personligt og får fejlen rettet.

Halvårstjek
Vi tilbyder et halvårstjek af jeres headset og møderumsudstyr, så I er sikre på, at den løsning I anvender stadig er den optimale løsning for jer. Ved halvårstjekket justerer, tilpasser og reparerer Dectel hvert enkelt headset.

Individuelle løsninger
Dectel kan i de fleste tilfælde være behjælpelig med en sammensætning af individuelle løsninger, hvis standardudstyr ikke helt opfylder jeres ønskede behov. Det gælder f.eks. medhør og optageløsninger, specielle kabler, forstærkning af lyd samt specielle smartphone- og IT-løsninger.

MENU