Fra Sennheiser Communications til EPOS Audio

Siden 2003 har Sennheiser Communications været en joint venture mellem Sennheiser Electronic GmbH und Co. KG i Tyskland og Demant A/S i Danmark. I 2019 valgte begge parter at opdele deres forretninger – og EPOS opstår!

EPOS Presents: The Power Of Audio

Om EPOS

EPOS er en lydvirksomhed, der udvikler og sælger enheder til virksomheder og gamere. Den i 2019 etablerede danske virksomhed leverer kvalitetslydsløsninger baseret på førende og avancerede teknologier, specialudviklet til Enterprise Solutions- og Gaming-headsets. Design, teknologi og ydeevne er vigtigste parametre.

Etableringen af EPOS er baseret på beslutningen om at lade forretningssegmenterne i konsortiet – kendt som Sennheiser Communications – mellem Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG og Demant A/S udvikle sig i nye konstellationer.

Sideløbende med en ny produktportefølje fortsætter den danske virksomhed med at sælge den eksisterende Sennheiser Communications portefølje som en co-branded produktlinje med navnet EPOS | SENNHEISER.

Logo

EPOS stammer fra latin og oldgræsk og bruges til at beskrive episke fortællinger, taler og poesi. Navnet indkapsler dedikationen til at skabe løsninger. Løsninger, der fremmer kommunikationskanaler og frigør det menneskelige potentiale gennem fordelene ved suveræn lyd!

EPOS logo

Som en del af Demant Group – en verdensførende koncern inden for lyd- og høreteknologi –bygger EPOS på mere end 115 års erfaring inden for innovation og lyd.

Hovedkontoret ligger i København, Danmark, og er aktiv på globalt plan med kontorer og partnere i mere end 30 lande.

I Danmark er Dectel A/S officiel distributør af Enterprise løsninger, som omfatter headsets, møderumsløsninger og tilbehør. Man kan købe produkter direkte fra Dectel eller igennem en af vores partnere.

EPOS headsetfinder

ADAPT-Linjen 

Arbejd på din måde.
Headsetløsninger til medarbejdere,
der ønsker at kunne arbejde fleksibelt, og som ofte arbejder væk fra deres skriveborde, deltager i møder og foretager opkald eller arbejder fra flere forskellige lokationer.

EPOS IMPACT

IMPACT-Linjen 

Når tale er vigtig.
Headsetløsninger til medarbejdere,
der arbejder i dynamiske callcenter- og
kontormiljøer. Medarbejderne bruger meget tid ved deres skriveborde, hvor de taler med kunder.

EPOS EXPAND

EXPAND-Linjen

Nemt at samarbejde.
Fleksible plug-and-play speakerphones og konferenceløsninger til medarbejdere der
har behov for at kunne lave opkald af høj kvalitet og holde møder med kollegaer, kunder og andre interessenter – overalt.

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

    MENU