EPOS

EPOS er en dansk virksomhed, der skaber banebrydende og avancerede audio- og videoløsninger til virksomheder og gamere.

EPOS stræber efter at frigøre menneskets potentiale ved at perfektionere lydoplevelser gennem en videnskabsbaseret tilgang. Design, teknologi, kvalitet og sikkerhed er de vigtigste parametre.
Målet er at styrke virksomheder i hele verden til at blive bedre til at kommunikere og samarbejde. For god lyd er vejen til øget effektivitet og et bedre arbejdsmiljø.

EPOS, der ejes af Demant-koncernen og har hovedkvarter i Ballerup, bygger på mere end 115 års erfaring indenfor lyd, og betjener et globalt marked med kontorer og partnere i mere end 60 lande.

Fra Sennheiser Communications til EPOS

Virksomheden er ikke en ny spiller på markedet – indtil 2020 var EPOS kendt som Sennheiser Communications. Oprindeligt etableret i 2003 som et joint venture mellem audiospecialisten Sennheiser og den verdensførende høreapparatspecialist Demant. Siden valgte virksomhederne at gå hver sine veje med hver sine fokusområder. Men den avancerede audioteknologi, som blev udviklet i fællesskab, består og lever videre i produkterne.

Logo

EPOS stammer fra latin og oldgræsk og bruges til at beskrive episke fortællinger, taler og poesi. Navnet indkapsler dedikationen til at skabe løsninger. Løsninger, der fremmer kommunikationskanaler og frigør det menneskelige potentiale gennem fordelene ved suveræn lyd!

EPOS logo

I Danmark er Dectel A/S officiel distributør af Enterprise løsninger, som omfatter headsets, møderumsløsninger og tilbehør. Man kan købe produkter direkte fra Dectel eller igennem en af vores partnere.

EPOS headsetfinder

ADAPT-Linjen 

Arbejd på din måde.
Headsetløsninger til medarbejdere,
der ønsker at kunne arbejde fleksibelt, og som ofte arbejder væk fra deres skriveborde, deltager i møder og foretager opkald eller arbejder fra flere forskellige lokationer.

EPOS IMPACT

IMPACT-Linjen 

Når tale er vigtig.
Headsetløsninger til medarbejdere,
der arbejder i dynamiske callcenter- og
kontormiljøer. Medarbejderne bruger meget tid ved deres skriveborde, hvor de taler med kunder.

EPOS EXPAND

EXPAND-Linjen

Nemt at samarbejde.
Fleksible plug-and-play speakerphones og konferenceløsninger til medarbejdere der har behov for at kunne lave opkald af høj kvalitet og holde møder med kollegaer, kunder og andre interessenter – overalt.

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter

[contact-form-7 id=”13632″]

MENU