Møder er en vigtig del af samarbejde med kollegaer, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere. Møder kan både afholdes på tværs af lokationer og tidszoner. Især i forbindelse med onlinemøder, telefonmøder, men også opsætninger i mødelokaler i alle strørrelse er det vigtigt at finde en løsning med god lydkvalitet og nem opsætning.

Dectel rådgiver vores kunder og sørger for at afdække netop deres behov, inden vi demonstrerer en konkret løsning.

Møderumstyper:

Focus rooms

Focus rooms muliggør det for ansatte at slappe af eller arbejde i lidt mere private rammer.

Fokusrum er egnet til 1 maksimal 2 personer. Hensigten med focus rooms er at bruge dem til telefonopkald eller konferencekald og undgå eller minimere forstyrrelser fra åbne kontormiljøer. Rummene kan også bruges til individuelt arbejde.

Produktanbefaling til Focus Rooms:

Huddle rooms

Et Huddle Room er et strategisk lille møderum, som er designet til at give deltagere mulighed for at mødes hurtigt og nemt. Huddle Rooms er små intime områder (2-6 personer), som hjælper med at inkludere medarbejdere og deltagere fra nær og fjern. Samtidig er de med til at give deltagere en oprigtig følelse af at være en del af samtalen. Huddle Rooms er til webinarer, salgspræsentationer, jobsamtaler og meget mere.

Mobile møderum

I dag er der flere samarbejdende teams i virksomhederne, der nødvendigvis ikke befinder sig på samme lokation. Her er mobile møderum en løsning til effektivt samarbejde. Mobile møderum giver mulighed for at have sit møderum med sig. Det betyder at et møde kan foregå alle steder, hvad enten det er i bilen, i stuen eller i haven. Udstyret skal i den forbindelse levere klar samtale, være nemt at bruge og tilpasningsdygtigt til de omgivelser, der bliver givet. I EPOS EXPAND-serien fokuseres på netop disse udfordringer, hvor organisationer samarbejder på tværs af lokationer. Dectel anbefaler EPOS speakerphone serie, som findes med forskellige tilslutningsmuligheder – USB, jackstick eller Bluetooth.

Produkter til Huddle Rooms og mobile møderum:

Store møderum

De store møderum er faste møderum med tilknyttet udstyr i rummet. Der kan sidder mange personer i store møderum, og vi sælger løsninger med op til 32 deltagere.

Enestående lyd er essentiel for en god møderumsoplevelse. EPOS har netop lanceret EXPAND 80 serien, som kan rumme møderum med op til 16 deltager. Sammen med en  eller to ekstra mikrofoner kan man endda rumme op til 32 deltagere uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

EPOS EXPAND 80 til store møderum:

Skal vi gennemgå jeres møderum?

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig!

[contact-form-7 id=”6″ title=”Møder”]

MENU