“Dectel lever op til vores høje krav og er med til at skabe rammen for et professionelt værktøj, så vi kan være tilgængelige overfor vores kunder i en god kvalitet”

– Pernille Krogh, afdelingsleder

Dectel er multibrand leverandør af headsets og hermed beslægtede produkter til det danske erhvervsliv – uanset om produkterne skal være Jabra, Plantronics eller EPOS | Sennheiser. Vi er desuden den officielle danske distributør af EPOS (tidligere Sennheiser Communications).

Vi er en handels- og servicevirksomhed, der har specialiseret sig i dette unikke markedssegment. Vi kender vores ansvar – og vi lever op til det. Derfor har vi udviklet et helt unikt servicekoncept, der sikrer at alle vores kunder får en optimal rådgivning og service.

‘Kunden i første række’ er det motto, som har dannet grundlag for Dectels filosofi siden 1997 – og det betyder at vi i 2017 med glæde kunne fejre vores 20 års jubilæum! Vi har både kunder og medarbejdere som har fulgt os hele vejen – og det er dem som både dengang og den dag i dag – er den vigtigste grundværdi for Dectel.

Dectel har med tiden sammensat en arbejdsplads bestående af entusiastiske konsulenter og et dygtigt serviceteam, som sørger for, at alle vores kunder får den helt rigtige løsning til netop deres behov – samt at eventuelle problemer bliver løst omgående. I Storkøbenhavn, Aarhus, Aalborg og Trekants-området foretager vi personlig levering, opsætning og justering fra dag til dag. Den ekstra værdi – som en serviceaftale med Dectel giver – tilbyder vi kunderne helt uden omkostninger. Derfor er vi – for et stigende antal virksomheder – den foretrukne leverandør af headsets.

En serviceaftale med Dectel betyder: Bedre økonomi og færre problemer som du som kunde førhen selv måtte finde en løsning på. Dectel giver dig således et væld af fordele lige ved hånden.

Følg os!

Gå ikke glip af nyheder på markedet eller andre nyheder fra Dectel. Tilmeld dig vores nyhedsmail eller følg os på LinkedIn!

MENU