Siden 2020 er der for alvor kommet skub i hjemmekontorer. Grundet Corona blev mange tvunget til at arbejde hjemmefra og også i forbindelser med indkøb af IT måtte der tænkes nyt. Livsstilsekspert Julia Lahme siger i den forbindelse (Berlingske Medier, juni 2020)

»Under coronaen blev alt det, vi har talt om i årevis om det fleksible arbejdsmarked, faktisk en realitet. I hvert fald for alle, der arbejder fra et skrivebord. Den omlægning af arbejdslivet, der skete under coronaen, hvor mange danskere arbejdede hjemme og mødtes med kolleger og samarbejdspartnere online, har lært os nogle helt nye teknikker til, hvordan vi går på arbejde. Det har været en kollektiv læringsproces i digitalt hjemmearbejde.« 

I Dectel har vi selvfølgelig også oplevet en ændring i valg af headsets og løsninger til hjemmearbejdspladser, og vi er blevet klogere på, hvordan vi bedre kan rådgive vores kunder i forbindelse med valget af headset til hjemmekontorer, udstyr til onlinemøder og ikke mindst indretning af hjemmearbejdspladsen.

Det hele drejer sig om at få optimeret sin hjemmearbejdsplads bedst muligt, og vi har derfor sammensat nogle kriterier og spørgsmål, man burde tage stilling til:

  • Hvor vigtig er lydkvaliteten?
  • Trådløs eller ledning?
  • Bruges det samme headset til kontor og hjemmearbejdsplads?
  • Skal der aktivt lukkes støj ude? Active Noise Cancelling – ja eller nej?
  • Til Microsoft Teams, Skype for Business eller andre Unified Communications-løsninger?
  • Andre tilslutningsmuligheder?

Fleksible arbejdsplader kræver fleksible headsetløsninger!

Virksomheder efterspørger i stigende grad headsets og andre lydløsninger, der både kan fungere på kontoret, men også på hjemmekontoret.

Man har derfor brug for headsets, der er omstillingsparate, men ikke går på kompromis med lyden, kvalitet og bærekomforten.

Både Jabra, Plantronics og EPOS har nogle løsninger, der effektiviserer fleksibelt arbejde.

Headsets til hjemmekontor

Find her nogle anbefalinger på omstillingsparate headsets, der er brugervenlige, i høj kvalitet og med behaglig bærekomfort.

Klik på “Flere produkter” for at få et større udvalg og filtrér efter fx. enhed, headsettype og bæremåde.

Speakerphones til hjemmekontor

Har man ikke lyst til at sidde med et headset derhjemme hele tiden, så anbefaler vi at bruge en speakerphone.

Indretning til hjemmekontor:

Undgå smerter i ryg og nakke – også når du arbejder hjemme!

Selvom kontoret derhjemme ikke er udstyret på samme måde som kontoret på arbejdspladsen, så er det nødvendigt, at man tænker ergonomien ind i det daglige arbejde – hvor end det er. Vi har sammensat nogle produkter, som kan bidrage til effektiv indretning af hjemmekontoret.

Må vi hjælpe dig med indretningen af din hjemmearbejdsplads?

Om end det drejer sig om headsets eller anden indretning til dit hjemmekontor, så står vi klar til at rådgive. Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

    Har du udfordringer med produktiviteten, når du arbejder hjemme? Læs her EPOS’ guide til at booste produktiviteten, når du netop arbejder hjemmefra.

    MENU