Returnering af varer

Dectel modtager kun varer retur efter forudgående aftale og kun såfremt at varen fremstår som ny og er i original ubeskadiget emballage. Al returnering sker for kundens regning og risiko. Er varen ikke komplet (i forbindelse med manglende kabler, cd-rom, emballage, manualer m.v.) fratrækkes et beløb, som svarer til omkostningen ved at bringe varen i komplet stand. Det er ikke muligt at returnere udgåede varer eller varer der ikke lagerføres. Forsendelsesomkostninger krediteres ikke.

 

Reklamationsbehandling

Dectel yder 2 års reklamationsret fra fakturadato. Enkelte produkter har en begrænset garanti på 1 år, som vil fremgå på de enkelte produkter. Vil du tjekke garantien på dit headset købt hos Dectel, så klik på linket til højre på siden!

I tilfælde af at man vil fejlmelde et produkt kontaktes Dectel’s tekniske support på telefon +45 43 22 64 64, hvor det vurderes, om det skal repareres, ombyttes eller om der eventuelt kan gives et prisnedslag.

 

Indsendelse af reparation

Ved indsendelse af reparation til Dectel, skal følgende medsendes sammen med det defekte produkt: Fejlbeskrivelse/årsag til fejlmelding, kontaktperson/bruger, samt evt. kopi af faktura eller følgeseddel. Kabler, stik, og strømforsyninger må også gerne medfølge af hensyn til fejlsøgning af produktet.

Såfremt varen er under garanti, vil den blive returneret til køber uden forsendelsesomkostninger. Er varen ikke under garanti, vil forsendelsen blive dækket af køber.

Varer indsendt til reparation henstår for kundens risiko, dvs. at kunden er ansvarlig for forsikring.

Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Dectel’s tekniske support på tlf.: +45 43 22 64 64.

 

Vejlende reparationspriser pr. enhed (produkter udenfor garanti)

Jabra/GN – 975,-
Plantronics – 1.150,-
Sennheiser – 795,-

Alle priser er ekskl. moms.

 

MENU