Altid at holde din koncentration kan blive en udfordring. At bevare fokus kan være en svær opgave.

I løbet af det sidste årti er måden vi arbejder på nemlig blevet langt mere dynamisk. Det har medført, at arbejdsmiljøet er blevet mere fleksibel, så det kan facilitere mobilitet, samarbejde og idé-generering i en større grad, hvilket også kan medføre mere energi på kontoret/arbejdspladsen.

Se de 4 arbejdstrends*:

Storrumskontoret

Det åbne arbejdsmiljø: Storrumskontoret
Virksomheder adopterer i højere og højere grad det åbne arbejdsmiljø, som skaber muligheder såvel som udfordringer for kontorarbejdere.

 

Samarbejde

Nye måder at mødes og samarbejde på
Når virksomheder opfordrer til mere personlig interaktion og samarbejde, ændrer dette også hvordan medarbejdere mødes, typen af møderum og hvilen teknologi, der er behov for.

På farten

Mere fleksible, mobile medarbejdere
Moderne professionelle forlanger arbejdsfleksibilitet – og teknologiens udvikling vil kun fremme denne mobilitet yderligere.

headset til kontor og hjemmet

Forbrugerisering på arbejdet
Arbejds- og privatliv forenes mere og mere, hvilket resulterer i nye standarder og forventninger til teknologi og enheder, som både kan bruges på kontoret og hjemme.

Vores 2 løsninger til at få styr på din koncentration:

1. Headsets med Active Noise Cancellation (ANC):

En konstant summen af samtaler i åbne kontormiljøer kan være alt fra irriterende til stressende, hvis dit arbejde kræver koncentration. Headsets med active noise cancellation (støjreducerende headsets) er en effektiv løsning til at kunne melde sig ud af det åbne kontor og ind i sin individuelle arbejdsverden for at kunne fokusere.

2. Busy lights

En anden måde at melde sig ud af det åbne kontormiljø og være mere produktivt er ved hjælp af en busy light. Et busy light giver dig mulighed for at signalisere overfor dine kollegaer, at du ikke vil forstyrres. På den måde kan man selv kontrollere sin arbejdsdag og bevare sin koncentration.

 

 

ANC-headsets:

Busy lights:

Få personlig rådgivning

Udfyld kontaktformularen, så bliver du kontaktet af en konsulent:

    MENU